Segueix-nos a les xarxes socials:

Mercadona duplica les vendes en aquest producte

Mercadona duplica les vendes en aquest producteELISENDA PONS

Mercadona ha duplicat les vendes de bicarbonat de sodi durant l’emergència sanitària del coronavirus, al passar de vendre 8 unitats per botiga al dia a una mitjana de 16. La venda d’aquest producte, disponible en tota la cadena, s’ha incrementat perquè un dels seus múltiples usos és la neteja i desinfecció de fruita, verdura i roba, així com per a rebosteria, cura i higiene personal, explica la companyia en un comunicat.

El proveïdor Jesús Navarro ha reforçat la producció d’aquest producte elaborat a la seva fàbrica de Novelda (Alacant), sota la marca Hacendado, perquè arribi a les més de 1.600 botigues repartides per Espanya i Portugal. El bicarbonat de sodi és un compost sòlid cristal·lí, de color blanc i soluble en aigua que es comercialitza a Mercadona des de fa més de 15 anys.

Durant l’estat d’alarma, la cadena valenciana garanteix el proveïment i subministrament de totes les seves botigues amb els productes necessaris perquè els seus clients puguin confeccionar la seva compra habitual.

Prem per veure més contingut per a tu