Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquesta botiga gironina té tot el que necessites per fer-te la manicura a casa

L’e-commerce gironí Manicura24 ha obert una botiga física al número 12 del carrer Joan Maragall

Aquesta botiga gironina té tot el que necessites per fer-te la manicura a casaManicura24

Les mans són una de les parts més importants del cos. No només per la seva funcionalitat, també per estètica. I les ungles són, probablement, un dels elements més rellevants per poder lluir unes mans boniques i ben cuidades. La manicura és la millor aliada en aquesta missió i, tot i que sempre ha estat de moda, en els últims anys s’ha convertit en una veritable tendència on la creativitat cada vegada guanya més pes.

Hi ha qui acudeix a centres d’estètica a fer-se la manicura, però també és possible fer-se-la a casa i lluir un resultat d’escàndol. Manicura24, l’e-commerce que va néixer l’any 2009 amb l’objectiu d’oferir una àmplia gamma de productes per a fer-se la manicura, ha obert una botiga física al carrer Joan Maragall 12 de Girona. Un espai en què la marca oferirà un tracte més personalitzat a través dels seus professionals i on qualsevol que s’hi apropi trobarà tots els productes necessaris per fer-se la manicura a casa.

Però això no és tot. L’e-commerce gironí vol que aquest espai també sigui un punt de referència per a professionals del sector, on oferirà ‘masterclass’ i també demostracions pas a pas per veure en viu com funcionen els productes i com s’han d’aplicar. Un autèntic temple de la manicura al centre de Girona. 

Façana de la nova botiga de Manicura24 a Girona

Què necessites per fer-te la manicura amb esmalt permanent a casa?

Fer-se unes ungles perfectes a casa és possible. Això sí, necessitaràs una sèrie de productes en funció del tipus de manicura que vulguis fer-te. Si, per exemple, vols fer-te unes ungles amb esmalt permanent necessitaràs:

  1. Un llum UV/LED
  2. Líquid adherent (Primer)
  3. Base d’esmalt permanent
  4. Esmalt permanent
  5. Top finalitzador
  6. Bloc polidor i llima
  7. Palet de taronger
  8. Raspall de manicura
  9. Netejador (Cleaner) 
  10. Desinfectant
  11. Tovalloletes o Nail Pads
  12. Líquid per retirar l’esmalt permanent (Remover)

"L'esmalt permanent és la tècnica més venuda, ja que és molt semblant a l’esmaltat convencional amb la diferència de què aguanta molts més dies. És una de les tècniques amb l’aplicació més senzilla", expliquen des de Manicura24. La marca també ven kits específics i molt complets amb tot el material necessari per fer ungles amb qualsevol tècnica. Al seu canal de YouTubees poden trobar molts videotutorials on ensenyen a fer servir els productes i inspiracions de dissenys.

Què trobaràs a la botiga de Manicura24 a Girona?

Un dels pilars de Manicura24 ha estat sempre oferir als seus clients les últimes tendències en productes per les ungles. Tenen tot el que pots necessitar per fer-te les ungles amb esmalt permanent, gel, soft gel, acrílic i polygel amb una gran quantitat d’opcions i la millor qualitat del mercat. Però, a més, també pots trobar productes per decorar la teva manicura amb el ‘nailart’ com els ‘glitters’ i purpurines, stickers, aquarel·les o tintes ink, entre d’altres.

Els professionals del sector també podran trobar els últims aparells com llums UV, torns elèctrics, fresses i altres instruments de neteja i desinfecció. En definitiva, tot allò que necessitin per desenvolupar la seva activitat. A tot això, cal sumar la possibilitat de formar-se en els últims productes i tècniques a la nova botiga que la marca ha obert a Girona.

Passió i lideratge femení

Isabel Müller, cofundadora de Manicura24, explica que van néixer l’any 2009, esdevenint una de les marques pioneres del sector en establir-se com a e-commerce. Les dades del seu creixement és el que més reflecteix el seu èxit: L’any 2011 eren 4 persones treballant i van enviar més de 7.900 paquets i, actualment, Manicura24 dona feina a més d’una trentena de persones i l’any 2021 el va tancar amb més de 91.000 enviaments.

Manicura24 té els últims productes per la cura i decoració de les ungles

Si se li pregunta a la Isabel on resideixen les claus de l’èxit ho té clar: La passió i l’entusiasme per allò que es fa, la unió basada en el sentiment d’equip, la flexibilitat i l’excel·lència. “Intento comunicar una visió que motivi a les persones a adoptar noves formes de treball, amb la finalitat de guanyar flexibilitat i rapidesa, procurant una cultura participativa. Això implica també un bon ambient de treball i el reconeixement dels assoliments dels qui formen part de l'equip”, assegura la cofundadora de Manicura24.

Isabel Müller, cofundadora de Manicura24

El futur de la marca passa pel creixement. "Sempre des d’un enfocament sostenible i adequat a les possibilitats, l’objectiu es seguir creixent, poder seguir creant llocs de treball i, pot ser, també créixer a escala de territori", apunta la cofundadora de Manicura24.

Manicura24

Prem per veure més contingut per a tu