Segueix-nos a les xarxes socials:

Els millors remeis casolans per fer fora les formigues de forma definitiva

Et deixem 10 trucs senzills i efectius

Els millors remeis casolans per fer fora les formigues de forma definitivaGetty Images

Els insectes estan presents durant tot l'any i més amb aquests canvis de temperatura. Paneroles, mosques, mosquits i formigues. Aquests són els insectes més molestos que podem trobar a les nostres llars. Però, saps com acabar amb les formigues? Et deixem deu trucs per fer-les fora de casa.

Les formigues són uns insectes que viuen en colònies, així doncs, si en trobes una a casa, segur que n'hi ha un munt més darrere. Normalment, es troben al pati perquè allà fan els seus caus i solen desplaçar-se a les estances on hi ha menjar: la cuina. Per això és importantíssim mantenir les escombraries aïllades i el menjar ben envasat.

Els 10 trucs per fer fora les formigues de casa

1.Utilitza suc de llimona: l'àcid molesta a les formigues, fent-les desubicar. Si les veus, ruixa-les amb un esprai amb suc, quedaran estabornides, sent més senzill fer-les fora.

2.L'olor del gra de cafè provoca repulsió a les formigues, evitant que es quedin on hi ha el gra de cafè. Així doncs, col·loca'l a llocs estratègics.

3.Col·loca bosses de te o fulla de menta al voltant de les finestres i portes

4.Crea una pasta amb bòrax, aigua i sucre. Posa-la en els racons on vegis els insectes

5.Barreja aigua i vinagre a parts iguals: les formigues odien l'olor de vinagre i a més, aquesta forta olor farà que desapareguin els rastres d'altres olors, fent que es desubiquin. Posa la solució a taulells, aigüera, finestres, camins d'entrada i racons.

6.Escampa farina de blat de moro per les zones de pas de les formigues, és molt efectiu!

Farina de blat de moro per acabar amb les formigues

7.Posa guix o pólvores de talc per les zones on poden accedir les formigues, és un repel·lent natural

8.Les peles de cogombre i cítrics són tòxiques per les formigues, pel tipus de fongs que tenen

9.Barreja bicarbonat de sodi i sucre, és molt nociva per les formigues

10.Utilitza canyella, fulles de llorer, pebre negre o all: posa-ho a les zones on hagis vist formigues. Aquestes herbes i espècies faran que les formigues marxin de casa vostra.

Prem per veure més contingut per a tu