Els millors remeis casolans per fer fora les formigues de forma definitiva

Et deixem 10 trucs senzills i efectius

Formigues a casa

Formigues a casa / Getty Images

Els insectes estan presents durant tot l'any i més amb aquests canvis de temperatura. Paneroles, mosques, mosquits i formigues. Aquests són els insectes més molestos que podem trobar a les nostres llars. Però, saps com acabar amb les formigues? Et deixem deu trucs per fer-les fora de casa.

Les formigues són uns insectes que viuen en colònies, així doncs, si en trobes una a casa, segur que n'hi ha un munt més darrere. Normalment, es troben al pati perquè allà fan els seus caus i solen desplaçar-se a les estances on hi ha menjar: la cuina. Per això és importantíssim mantenir les escombraries aïllades i el menjar ben envasat.

Els 10 trucs per fer fora les formigues de casa

1.Utilitza suc de llimona: l'àcid molesta a les formigues, fent-les desubicar. Si les veus, ruixa-les amb un esprai amb suc, quedaran estabornides, sent més senzill fer-les fora.

2.L'olor del gra de cafè provoca repulsió a les formigues, evitant que es quedin on hi ha el gra de cafè. Així doncs, col·loca'l a llocs estratègics.

3.Col·loca bosses de te o fulla de menta al voltant de les finestres i portes

4.Crea una pasta amb bòrax, aigua i sucre. Posa-la en els racons on vegis els insectes

5.Barreja aigua i vinagre a parts iguals: les formigues odien l'olor de vinagre i a més, aquesta forta olor farà que desapareguin els rastres d'altres olors, fent que es desubiquin. Posa la solució a taulells, aigüera, finestres, camins d'entrada i racons.

6.Escampa farina de blat de moro per les zones de pas de les formigues, és molt efectiu!

Farina de blat de moro per acabar amb les formigues

Farina de blat de moro per acabar amb les formigues / freepik

7.Posa guix o pólvores de talc per les zones on poden accedir les formigues, és un repel·lent natural

8.Les peles de cogombre i cítrics són tòxiques per les formigues, pel tipus de fongs que tenen

9.Barreja bicarbonat de sodi i sucre, és molt nociva per les formigues

10.Utilitza canyella, fulles de llorer, pebre negre o all: posa-ho a les zones on hagis vist formigues. Aquestes herbes i espècies faran que les formigues marxin de casa vostra.