El Suprem ha estimat parcialment el recurs que el líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, va presentar contra la sentència absolutòria de l'economista Josep C.Vergés, en la demanda per intromissió ilegítima en el dret a l'honor. El tribunal condemna a Vergés a pagar 500.000 pessetes a Duran i a publicar la sentència al diari El Mundo i a Ona Catalana i Onda Rambla.

L'economista havia realitzat diverses declaracions a emissores de ràdio l'any 2000 que els magistrats consideren que van suposar una intromissió ilegítima en l'honor de Duran i recorden que, malgrat que hi havia un "contexte polític i periodístic del que va resultar la imputació a membres d'UDC", el dirigent democristià no va ser mai "aludit directament ni es va formular cap denúncia penal contra ell".

El Suprem absol a Vergés i a l'editorial Llibres de l'Índex per la portada del llibre "Tots els homes de Duran" que considera que està amparada per la llibertat d'expressió. Vergés acata la decisió però ha dit lamentar que s'afirmi que "el meu llibre és veraç i per tant protegit per la llibertat d'expressió, i en canvi que les meves paraules per ràdio, igualment veraces com diu, no ho ?siguin".