L'entrevista al líder de l'oposició i president de CiU, Artur Mas, que va emetre TV3 dilluns a la nit va superar en espectadors la del president de la Generalitat, José Montilla, i va ser el segon programa més vist a Catalunya, amb una mitjana de 695.000 espectadors i el 19,6% de quota de pantalla, segons va informar la televisió autonòmica en un comunicat.

Zapatero, el més vist

L'entrevista a Montilla el passat 16 de març va tenir una mitjana de 641.000 espectadors i el 19,5% de quota de pantalla i va ser el quart programa més vist, mentre que la realitzada el 23 de març al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, va tenir 732.000 espectadors, el 22,5% de la quota i va ser el tercer programa més vist a Catalunya.

Mas va respondre durant 60 minuts a les preguntes de la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, i va arribar al minut de màxima audiència a les 22.18 hores, aconseguint una mitjana de 783.000 espectadors i el 21,9% de quota de pantalla.

En el pic de màxima audiència es va donar quan Mas explicava que l'objectiu més important del futur Govern deuria centrar-se a superar la crisi i aconseguir la recuperació de l'economia. El programa va tenir el doble d'espectadors que l'anterior entrevista que es va fer al convergent com a líder de l'oposició l'1 d'abril de 2009.

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, va demanat que TV3 entrevisti també a la candidata del PPC a la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho. Montserrat va reclamar així un "tracte igualitari" per a la resta de partits.