Els Mossos d'Esquadra van detenir tres ciutadans pakistanesos com a presumptes autors d'una agressió sexual a una noia de 17 anys al barri de la Barceloneta de Barcelona, el passat dilluns 14 de maig. Els agressors van contactar amb la víctima després que un d'ells es fes passar per venedor ambulant i li oferís una beguda alcohòlica refrescant que li va ocasionar malestar, tot i que en cap moment va perdre el coneixement.

Quan la noia es va acabar la consumició, va començar a trobar-se una mica marejada, motiu pel qual va decidir tornar al seu domicili, moment en què dos desconeguts la van obligar a acompanyar-los a un pis pròxim. A l'interior del pis fins a tres persones diferents van agredir sexualment la noia, que va oferir resistència fins que un veí va escoltar els crits i va recriminar la seva acció als agressors, que es van encarar amb ell perquè se n'anés del domicili.

Tant la víctima com el seu protector van aprofitar un moment de desconcert per sortir del pis i avisar la Policia des del carrer. Quan els Mossos d'Esquadra van entrar al pis, els agressors encara hi eren i els van poder detenir. Els tres detinguts, d'entre 25 i 50 anys i sense antecedents, van ingressar a presó provisional, mentre es manté oberta la investigació per intentar aclarir si poden haver participat en altres agressions sexuals.