El setmanari d'investigació i d'opinió, EL TRIANGLE, va publicar ahir un document en el qual es relacionen 169 investigacions efectuades per l'agència de detectius Método 3. Entre els investigats hi ha molts empresaris però també polítics de diverses formacions. Un d'ells és el portaveu del principal grup de l'oposició a Lloret de Mar: el Moviment Independent de Lloret (Millor), Marc Fuertes. El portaveu d'aquesta formació, que té sis regidors, va explicar ahir que "cap al 2006 ja va ser investigat per Mètodo 3" i va afegir que "qui va sol·licitar la investigació va ser Transports Pujol". Fuertes va assegurar que el van investigar a ell i a les seves empreses i que ja va publicar la qüestió en un dels seus butlletins. "Ara sembla que també em van investigar el 2011. Ara bé, qui el va encarregar? No ho sé", va comentar Fuertes, que va apuntar que "les sospites apunten cap a l'entorn de CiU". Finalment, Fuertes va explicar que s'interessarà pel cas amb els seus advocats i decidiran si emprenen alguna acció judicial. Marc Fuertes viu des de fa anys un enfrontament molt directe contra el diputat i l'exalcalde de Lloret Xavier Crespo. Ha fet diverses denúncies d'irregularitats a través d'uns butlletins que publicava a Lloret i pels quals Crespo li ha imposat diverses querelles.

En el llistat que va publicar EL TRIANGLE també hi apareix el nom de l'exdiputat d'ERC, Joan Puig, que també va ser regidor de Blanes. La investigació sobre Puig s'hauria realitzat l'octubre de 2007 i tindria 14 pàgines.

Entre els informes també apareix una presumpta investigació sobre la mercantil Urbanització Palau Sacosta S.A. En el document es llegeix el gironí "Joaquin Coello essent Gestor de l'Àrea Aeroportuària de Barcelona facilita contractes milionaris a familiars de Joesp Rubau (2008)".

Entre els investigats hi ha molts polítics com ara Joana Ortega (UDC); vicepresidenta de la Generalitat; Felip Puig (CDC), conseller d'Empresa; José Montilla (PSC), expresident de la Generalitat; Joaquim Llena (PSC), exconseller d'Agricultura; Àngel Ros (PSC), alcalde de Lleida; o Xavier Sabaté (PSC), diputat per Tarragona. També hi ha informes sobre formacions polítiques, com Reagrupament o el finançament de CiU; o sagues familiars, com la del conseller Felip Puig, del qual també s'han investigat els seus germans -Oriol i Jordi.

Igualment hi apareixen famosos com ara la baronessa Tita Cervera i la seva jove, Blanca Cuesta així com el difunt actor Espartaco Santoni. La relació de dossiers que recull el setmanari suposadament hauria estat elaborada per un exempleat de l'agència de detectius Método 3.