Un estudiant britànic que participava en l'esdeveniment turístic Saloufest va quedar ferit de gravetat en caure des d'un balcó ahir a la matinada, segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Les ambulàncies del SEM es van desplaçar al lloc dels fets, el van atendre allà mateix i el van traslladar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on es troba ingressat en estat greu amb fractura de pelvis i múltiples contusions, encara que es troba conscient. El jove havia arribat a Salou en la segona tanda d'universitaris britànics que participen en el Saloufest, integrada per uns 4.500 estudiants -del total de més de 9.000 que passaran per la capital de la Costa Daurada en aquesta edició-. En un comunicat, l'Ajuntament de Salou va lamentar "profundament l'accident" i va desitjar que "no es torni a repetir".

Més incidents

Els Mossos d'Esquadra van descartar que una estudiant britànica participant en el Saloufest hagués patit una agressió sexual, segons van confirmar fonts de la policia autonòmica. Segons els Mossos, ahir es van trobar en una cala de Salou, al costat de la platja de Llevant, una jove britànica seminua, beguda i molt desorientada que els va comunicar que havia perdut el telèfon mòbil.

La jove va dir als agents que s'allotjava en un hotel de Salou, al qual la van acompanyar i, una vegada comprovat que aquest fet era cert i en veure que presentava una esgarrapada al braç, i vista la seva desorientació, la van ?traslladar a un centre mèdic perquè el forense l'examinés. Una vegada ?examinada, el forense va descartar que hagués estat víctima d'abús o de cap agressió sexual, cosa que, per cert, la jove no havia ?comentat, ni tampoc havia interposat cap denúncia per uns fets similars.