Una explosió de gas en un local comercial al centre de Begues va provocar durant la matinada de dissabte a diumenge tretze ferits lleus, tres dels quals menors, a més d'esnfondrar dos habitatges, un local comercial i una casa. L'explosió va tenir lloc a un quart de dues de la matinada als número 36-A i 36-B del carrer Major de Begues. En el moment de l'incident, els inquilins es trobaven a l'interior i van haver de ser rescatats. Com a mesura preventiva, els veïns més propers van ser desallotjats i van passat la resta de la nit en una casa de colònies de la zona. A causa de l'explosió, els habitatges més propers es van veure afectats sobretot per trencadisses de vidres i d'envans, de portes i de finestres.

Segons el sotsinspector de Bombers de la Generalitat, Guillem Amorós, l'explosió l'hauria originat el gas propà, "més pesat que l'aire i que té tendència d'anar per baix". Amorós, a més, va assegurar que segons la "inspecció visual" hi ha dos edificis amb danys estructurals i que en aquests moments s'ha de valorar quin és el resultat final.

Cap ferit greu

El Sistema d'Emergències Mèdiques, per la seva banda, va informar que cap de les tretze persones ferides es trobava en estat greu, i només dues persones van continuar durant el dia d'ahir a l'Hospital de Sant Joan de Déu en observació. A l'inici, hi havia tres menors ferits menys greu que havien estat traslladats a l'Hospital de Sant Joan de Déu; deu adults (sis homes i quatre dones) ferits de caràcter menys greu i lleus que van ser traslladats a diversos centres hospitalaris.