Rabell creu que els resultats del 27-S "reflectiran les ganes de fer net i de progrés"

El candidat de 'Catalunya, sí que es pot' vol representar una Catalunya social "maltractada per les polítiques d'austeritat"

01.08.2015 | 18:26

El candidat de 'Catalunya, sí que es pot' a les eleccions del 27-S, Lluís Rabell, creu que els resultat dels comicis "reflectiran les ganes de progrés, de fer net i d'acabar amb la corrupció". Rabell ha fet aquestes declaracions a Girona, on ha acompanyat el cap de llista de la demarcació, Marc Vidal. Rabell també ha manifestat que l'objectiu de la candidatura és representar una Catalunya social "maltractada per les polítiques d'austeritat del govern de la Generalitat" i que si la seva formació és determinant al Parlament "definirà un futur de progrés social i llibertat democràtica". El candidat ha defensat la sobirania nacional i ha dit que Catalunya "serà allò que els ciutadans decideixin".

Rabell també ha assegurat que la seva llista vol decidir "quin tipus de país volem, quina economia tenim, quins serveis socials ens donem i quina relació establim amb la resta de pobles d'Espanya". Per altra banda, el candidat també ha criticat les xifres i la visió del president Mariano Rajoy sobre la situació econòmica de l'Estat i ha afirmat que "a la sortida del famós túnel ens trobem un paisatge desolat que certifica els pressupostos antisocials del PP". Rabell ha manifestat que "ens trobem en un cicle de canvi" i ha fet una crida per construir una majoria d'esquerres que "defineixi un horitzó de progrés social i de llibertat democràtica". "Aquesta és la sortida positiva i viable per a Catalunya", ha afegit.

El candidat a les eleccions ha participat a la presentació de la llista de la demarcació de Girona encapçalada per Marc Vidal, i que té a Alba García com a número dos i Joan Salmeron a la tercera posició. Vidal ha manifestat que la seva llista la forma "gent normal" i que saben "com s'han aniquilat els drets de la gent i s'ha eliminat la sobirania plena del país". El cap de llista també ha recordat que CiU ha governat, juntament amb el PP, "durant el període que més s'ha retallat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema