Endesa trucarà a totes les persones que han presentat una reclamació pel tall en el subministrament elèctric arran de la nevada del 8 de març. La companyia oferirà els barems a pagar en funció de les hores que els clients es van quedar sense llum. Les primeres 24 hores es consideren causa de força major i no es pagarà res. A partir d'aquí les quanties aniran de 60 fins a 80 euros, i seran additives en funció de les hores que es va trigar en restablir el subministrament.

El Consell Comarcal de la Selva ha enviat un correu als veïns que van presentar una reclamació a l'entitat supramunicipal informant-los d'aquests barems i del fet que serà Endesa qui es posarà en contacte amb ells. Els clients que s'acullin a les indemnitzacions que proposi Endesa, se'ls requerirà les dades bancàries per fer l'abonament de la quantia pactada.

L'altra via per les indemnitzacions serà el peritatge. En aquest cas queden exloses les primeres 48 hores ja que està previst que sigui per a grans i petites empreses o negocis. Endesa requerirà als abonats que vagin per la via de peritatge la documentació acreditativa dels danys i perjudicis reclamats i la seva reclamació s'analitzarà i es tramitarà individualment. Des del Consell han informat els veïns que la comapnyia té previst començar aquesta tasca la propera setmana de forma esglaonada.