El regidor d'Ensenyament de Lloret, Ignasi Riera, va afirmar ahir que no vol fer cap mena de declaració sobre la demanda de dimissió pel cas del monitor que li va fer dijous tota l'oposició en bloc de l'Ajuntament. Els quatre grups del consistori -Millor, PSC, PP i ICV- i el regidor no adscrit, que tenen majoria al plenari, van enviar un comunicat on demanen a Riera que dimiteixi "per responsabilitat política" després de la seva actuació en tot el cas de Josep Castiella, que aquesta mateixa setmana ha ingressat a la presó acusat d'abusos sexuals, pornografia infantil i agressió sexual a menors.

Després de la demanda de l'oposició, aquest diari va contactar ahir amb Ignasi Riera, però aquest no va voler valorar la decisió dels grups de l'oposició ni si s'està replantejant el seu càrrec. "No hi ha declaracions a fer", es va limitar a dir el regidor.

Els quatre grups de l'oposició i el regidor no adscrit, que tenen majoria al plenari, van advertir en el comunicat que deixaran uns dies de marge a Riera, però que si aquest no presenta la dimissió, forçaran el Govern a convocar un ple extraordinari amb aquest únic punt de l'ordre del dia "per valorar i prendre les mesures i responsabilitats corresponents". No seria el primer cop que forcen el govern, ja que el van obligar a retornar el doble sentit de circulació al passeig.