Agents no uniformats de la Guàrdia Civil han tornat aquest dijous al matí, passades les deu, a l'Ajuntament de Lloret de Mar per recollir més informació sobre el cas de la màfia russa. En concret, els agents busquen els certificats que acrediten que Lloret Turisme, la societat municipal encarregada de la promoció turística del municipi, va pagar els viatges a Móscou de l'alcalde, Romà Codina; l'exalcalde, Xavier Crespo, i el primer tinent d'alcalde, Josep Valls. Precisament, l'alcalde del municipi, Romà Codina; els regidors de CiU i el tinent d'alcalde, Josep Valls, es troben reunits per decidir el futur d'aquest últim després de la seva imputació en el 'cas Clotilde'.

Està previst que en les pròximes hores l'Ajuntament de Lloret emeti un comunicat que expliqui el contingut de la trobada i en quina situació quedarà Josep Valls a partir d'ara.

Es tracta de la segona vegada que la Guàrdia Civil visita les dependències de l'Ajuntament després que divendres passat escorcollessin el consistori i el primer cop després de la declaració del primer tinent d'alcalde i exregidor d'Urbanisme, Josep Valls.

El nou escorcoll arriba després que aquest dijous s'hagi conegut la imputació de cinc persones més, que declararan aquest divendres a l'Audiència Nacional. Els imputats un economista, un gestor i tres ciutadans de nacionalitat russa.