El quart de la llista del PSC a l'Ajuntament de Tossa de Mar, Ramon Serra, serà el substitut de Francisco Colomer, que va morir a principis de gener de forma sobtada. En un primer moment, s'havia especulat que la substituta podia ser Valerie Rabineau, que ja havia estat regidora al consistori, i que Ramon Serra renunciaria a l'acta perquè hi pogués entrar. Finalment, però, el nou regidor del PSC serà Serra, que de fet era el se?güent en la llista dels socialistes.

Segons va anunciar ahir l'Ajuntament de Tossa, Ramon Serra prendrà possessió de l'acta de regidor del grup del PSC el proper dimecres 20 de febrer a la tarda en un ple extraordinari. De fet, en la sessió només hi haurà aquest punt i dos més.

Cal destacar que amb aquesta incorporació, el grup dels socialistes haurà canviat del tot respecte al que va sortir escollit en les darreres eleccions municipals, ja que la cap de llista socialista Pilar Mundet va plegar fa uns mesos i va ser substituïda per la número tres de la llista, Anna Gata.