La propera edició de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) es duran a terme els dies 11, 12 i 13 de juny, d'acord amb el calendari que ha fixat el Departament d'Universitats de la Generalitat. Els estudiants que aquest curs acaben el segon curs de Batxillerat i es vulguin presentar a la selectivitat tenen temps de matricular-se fins dilluns vinent, 3 de juny.

A més de l'alumnat que completi amb èxit el Batxillerat, també es poden presentar a les PAU els estudiants que hagin completat cicles formatius de grau superior i d'altres que hagin superat les proves pertinents. La segona convocatòria d'aquest any de la selectivitat està programada per als dies 3, 4 i 5 de setembre.

El dimarts 11 de juny, les proves s'obriran amb els exàmens de llengua catalana i castellana, literatura catalana -entre altres matèries-; l'endemà serà el torn dels exàmens d'història, història de la filosofia, matemàtiques o literatura castellana; i l'última jornada, el dijous 12, es tancarà amb les proves de geografia, física, química o economia de l'empresa, entre d'altres. El resultat de les PAU es podrà saber el 28 de juny a través d'Internet o l'1 de juliol als centres.