El grup Editorial Prensa Ibérica reorganitza l'organigrama directiu

Amb la creació de quatre direccions generals, PIME vol donar un nou impuls en el sector de la comunicació

27.04.2016 | 08:58

El Consell d'Administració de Prensa Ibérica Media (PIME), al qual pertany Diari de Girona, i a proposta del conseller delegat, Aitor Moll, ha aprovat reorganitzar el seu staff directiu creant quatre direccions generals entre les quals es repartiran les responsabilitats en les àrees de Negoci, de Contingut, Financera i Sistemes i la de Serveis Jurídics i Relacions Institucionals.

Amb aquest nou organigrama directiu, PIME vol donar un nou impuls a una trajectòria de més de tres dècades que ha portat el grup a ser un referent nacional en el món de la comunicació, especialment en la premsa local i regional, i afrontar amb garanties els nous reptes de futur que es presenten en el sector.

Els responsables de les quatre noves direccions generals seran Luis Andreu, per a l'àrea de negoci; Isidoro Nicieza, com a responsable de continguts; Álvaro Alcolea, per a l'àrea financera i sistemes i Irene Lanzaco al capdavant dels serveis jurídics i relacions institucions. El fins ara director general de PIME, José Luis Rodríguez Artime, passa a assumir funcions dins del consell d'administració del grup de comunicació.

Amb una audiència total, al tancament del passat any 2015, de 1.583.000 lectors en paper i 17.103.000 usuaris únics digitals, segons l'informe de la consultora Commscore, i una plantilla de 1.760 persones, PIME és el segon grup de premsa d'informació general a Espanya. La seva activitat principal és l'edició de 14 diaris regionals, en els quals hi ha Diari de Girona, quatre setmanaris, i les corresponents edicions digitals. PIME explota també canals de televisió d'àmbit local a València i Alacant, Levante TV i Información TV, i la ràdio valenciana 97.7.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema