El president corporatiu d'Honda, Takeo Fukui, va presentar dimecres el nou Life, ideat per al mercat japonès. El nou miniauto va ser llançat per la multinacional per compensar les pitjors vendes del mercat japonès en quaranta anys. D'acord amb l'Associació de Mini Vehicles del Japó, les vendes generals del minicotxe, amb un motor de 666 centímetres cúbics, van créixer un 6,2%.

Reyal Urbis reduirà en un 20% la seva plantilla actual d'uns 500 treballadors amb la finalitat d'adequar-la al descens d'activitat derivat de la crisi del sector.

El president i cofundador de Yahoo!, Jerry Yang, que sempre s'ha negat a una fusió amb Microsoft, diu ara que el gegant informàtic hauria de fer una nova oferta.

L'economia d'Espanya s'encongirà un 0,7% el 2009, segons els ?càlculs de l'FMI, que va augurar una contracció més profunda del PIB del que havia calculat fa tan sols un mes. L'octubre havia estimat que el producte interior brut (PIB) ?d'Espanya es reduiria un 0,2% ?l'any que ve. L'FMI també ha baixat en vuit dècimes la seva ?previsió de creixement mundial, fins al 2,2%.

Criteria Caixacorp va obtenir un benefici net consolidat de 972 milions d'euros fins a setembre, un 20% menys que en el mateix període de 2007 -quan va sumar desinversions per 409 milions com Caprabo i Occidental Hotels-, mentre que va augmentar un 10% el benefici recurrent, fins als 887 milions, va informar ahir la societat que agrupa la cartera de participades de La Caixa.