Comforsa és una empresa especialitzada en la transformació de l'acer per a la forja i mecanització de peces i components de l'automoció. Bàsicament fabrica peces per a vehicles pesants, com camions, tràilers o maquinària d'obra pública.

El pla estratègic que s'ha elaborat per als pròxims cinc anys ha de permetre passar dels 75 milions d'euros de facturació que es preveu per aquest 2014 a uns 100 milions, és a dir, un 33 % més que permetria crear nous llocs de treball. La dada exacta, però, no està fixada i s'haurà de veure en funció de l'evolució de les vendes.

Actualment l'empresa exporta més d'un 95 per cent de la producció. Més de la meitat es ven a Europa, un 30 percent a Estats Units, Brasil i Argentina i la resta, a Japó i Corea. El que es vol és reforçar la presència a Alemanya i des de l'últim any s'han fet dos clients nous. "Hi ha molt potencial perquè la gran part de la forja està en aquest país i el recorregut que tenim és important", va dir el director general de Comforsa, Eduard Jaklitsch.