La dada de dèficit públic de les comunitats autònomes el 2014 es farà pública pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques el proper 31 de març, segons ha informat el departament que dirigeix Cristóbal Montoro. Aquesta data coincidirà amb la remissió de les dades de dèficit i deute públic de totes les administracions públiques (Estat, Seguretat Social, comunitats autònomes i entitats locals) a les institucions europees en el marc del procediment de dèficit excessiu (PDE).

Les úniques dades reals que tenen efecte, tant en l'àmbit estatal com en l'europeu, són les elaborades i publicades per la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (IGAE), i cap altra administració o organisme no té la capacitat material ni la competència per determinar el dèficit en termes de comptabilitat estatal i, en conseqüència, el compliment o incompliment dels objectius d'estabilitat.

Les comunicacions fetes a les autoritats europees es produeixen dues vegades a l'any: abans del 31 de març amb dades d'avanç i posteriorment es completen en una nova remissió el 30 de setembre.