Els qui no heu tingut suficient amb el Black Friday, avui podeu seguir buidant les carteres. Us expliquem en què consisteix la celebració del Cyber Monday i us proposem algunes botigues on poder comprar.

El Cyber Monday és un esdeveniment comercial importat dels Estats Units que té l'objectiu d'avançar les compres nadalenques. Es diferencia del Black Friday pel fet que els descomptes es troben a Internet, i no a les botigues físiques.

Les associacions de consumidors han denunciat avui diferents tipus de frau al comerç, amb motiu del passat Black Friday, sobretot en productes tecnològics, com articles amb suposats descomptes que en realitat costen el mateix o pujades de preus en dies previs per simular una baixada.

Les grans companyies com Media Markt, Amazon o Worten són les més beneficiades en aquesta celebració. Assenyalem, però, que a banda d'aquestes, hi ha moltes altres empreses que ofereixen descomptes en línia.

A Media Markt, a unes hores d'acabar el Cyber Monday, ja hi ha tauletes, portàtils, monitors, rellotges, frigorífics i molts altres productes esgotats. L'empresa celebra el seu dia feliç a la web i ofereix grans gangues en informàtica i electrònica.

Pel que fa a l'empresa Amazon, proposa "Ofertes flash", limitades en unitats i en temps, i ofertes del dia. Destaquem que els clients Amazon Premium poden accedir 30 minuts abans que els altres a les "Ofertes flash". No obstant això, aquest no és l'únic avantatge, ja que l'enviament és gratuït i il·limitat.

Respecte a Worten, ofereix iPhones a preu de cost, fins a un 25% de descompte en una selecció de televisions i, fins a un 30% de descompte en informàtica, àudio, vídeo i electrodomèstics.

Per acabar, recordem a les persones que els provoqui desconfiança comprar per Internet, que avui existeixen diverses opcions que ajuden a realitzar els pagaments en línia de manera segura, com Paypal o Google Wallet.