«L'Agència de Protecció Social és l'estructura d'Estat més important per als ciutadans»

Diari de Girona publicarà diumenge una àmplia entrevista a la consellera de Treball, Afers Socials i Família, la gironina Dolors Bassa. Us n'oferim un avanç.

30.01.2016 | 08:34
Dolors Bassa parla de l\'Agencia de Proteccio Social
Play
«L'Agència de Protecció Social és l'estructura d'Estat més important per als ciutadans»

El mercat laboral, els ajuts als a dependents, o les estructures d'Estat que el nou govern vol posar en marxa en divuit mesos són algunes de les qüestions sobre les que respon Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, en una àmplia entrevista que diumenge publiquem a Diari de Girona.

Avui us oferim un avanç en vídeo on la consellera de Torroella de Montgrí avança la importància de l'Agència de Protecció Social, embrió de la futura Seguretat Social catalana.

D'altra banda, Bassa ha explicat avui les principals línies d'actuació del seu departament a les organitzacions empresarials Foment de Treball, Pimec i Cecot, als quals ha ofert diàleg social.

La reunió mantinguda avui entre la consellera i aquestes organitzacions s'emmarca en els contactes que ha iniciat aquesta setmana amb els agents socials, que va iniciar amb entrevistes amb els dirigents de CCOO i UGT.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema