Amb 15 anys Dani Amella va descobrir l'oli de Siurana i això el va portar a interessar-se pels pagesos del Priorat i de la Franja. A partir d'aquí, l'atracció d'Amella pels productes ecològics i de proximitat va anar creixent fins que l'any 2002 va decidir deixar la seva feina de comercial en una fàbrica de conserves de Castellterçol (Moianès) i engegar el seu propi projecte de productes saludables, Casa Amella. L'empresa va començar en un garatge i, al cap de dos anys, va unir-s'hi el seu germà fins arribar a la vintena de treballadors actuals.

Fa tot just quinze dies que l'empresa s'ha traslladat a una nau d'Artés, al Bages, davant la creixent demanada dels seus productes, on s'hi ha fet una inversió de 460.000 euros. A més, aquest 2016 també preveuen obrir una nova fàbrica a Batea (Terra Alta) que es dedicarà exclusivament a produir sucs de fruita ecològics. En aquest cas, la inversió requerida sumarà un milió d'euros i es tracta d'una societat compartida que porta per nom d'EcoBatea. A Batea, Casa Amella ja hi té un centre productiu on s'hi fan, principalment, olives.

L'obertura de les noves fàbriques permetrà a la companyia ampliar el nombre de referències del seus productes, actualment en tenen unes 150. Segons va explicar el director de l'empresa en una entrevista amb l'ACN, alguns dels darrers productes que han llançat al mercat són una salsa de calçots ecològica i vegana -la primera de l'Estat d'aquestes característiques- i estan a punt de treure mueslis -flocs de cereals amb alguns afegits com fruita deshidratada i fruits secs- vegans i sense gluten. Amella va deixar clar que la seva empresa només treballa amb productes de temporada i, per tant, no tenen els mateixos aliments tot l'any.