Construccions Rubau construirà una clínica maternoinfantil a Colòmbia

L'obra començarà aquest mes de novembre i té un termini d'execució de 24 mesos

14.11.2016 | 18:48
Construccions Rubau construirà una clínica maternoinfantil a Colòmbia

L´empresa gironina Construccions Rubau construirà una clínica materno-infantil a la ciutat colombiana d´Ibagué. Es tracta de la Unitat Maternoinfantil (UMIT S.A.) del Tolima, un municipi colombià situat al centre del país. L´obra, que serà executada per Rubau en la seva totalitat, s´iniciarà aquest mes de novembre i el termini d´execució és de 24 mesos. El nou complex hospitalari, propietat d´un grup de professionals vinculats al sector salut, unificarà en un sol edifici tota l´atenció i serveis materno-infantils –entre els quals s´inclouen urgències, la Unitat de Cures Intensives (UCI), cirurgies, obstetrícia, hospitalització i quimioteràpia infantil i per a la dona-. El cost de l´obra serà d´uns 14,1 milions d´euros.

La nova instal·lació comptarà amb un edifici de cinc pisos i dos soterranis. La construcció de la clínica, que fins ara atenia una mitjana de 3.500 usuaris anuals, permetrà augmentar la capacitat d´atenció al públic, disminuint les taxes de morbiditat, discapacitat i mortalitat infantil, de dones gestants i dones en general.

Construccions Rubau, fundada el 1968 a Girona, va iniciar la seva activitat a Colòmbia l'any 2012 i actualment té en execució en aquest país un total de vint-i-vuit obres, entre les que destaquen l´edifici The Icon, el més alt de la ciutat de Barranquilla; vint escoles a diferents departaments del país; el centre penitenciari de Bugavalle del Cauca; carreteres de Boyacá i Nariño; i la prolongació de l´avinguda de ciutat de Cali; a més de diverses construccions residencials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Es creen a Girona 32 empreses de persones amb risc d´exclusió

Es creen a Girona 32 empreses de persones amb risc d´exclusió

El programa d'inclusió sociolaboral «Incorpora» de La Caixa permet la creació de petites...

El PIB de la Unió Europea manté un creixement del 0,6% entre abril i juny

El PIB de l'eurozona i de la Unió Europea (UE) va mantenir el seu creixement sense grans...

El port de Barcelona tanca el juliol amb nou rècord de mercaderies

L'equipament assoleix la xifra de 5,6 milions de tones mobilitzades, un 23% més que en el mateix...

Enllaços recomanats: Premis cinema