Aromar Hotels & Restaurants, amb deu establiments a Platja d'Aro i S'Agaró, ha fitxat l'exresponsable del Parador d'Aiguablava, Diego Arnaste, perqué exerceixi de director general del grup Costa Brava, presidit per Carme Hospital. El directiu, amb més de 40 anys d'experiència en el sector, haurà de prioritzar el desenvolupament de la seva estratègia de negoci basada en la diferenciació i la innovació de cadascun dels establiments i alhora establir sinergies entre aquests.

El fitxatge d'Arnaste en aquesta posició de nova creació pretén reforçar la identitat pròpia dels hotels i restaurants de la cadana per mantenir el llegat i la visió del seu anterior president, Jordi Comas, segons que ha manifestat el grup en comunicat.

Entre les primeres accions a desenvolupar figura la introducció de millores organitzatives per augmentar la cohesió interna de l'organització, reforçar el confort dels clients i optimitzar la gestió dels negocis. Arnaste també tindrà encomanades la renovació dels establiments perqué tinguin un posicionament líder.

L'entrada del directiu coincideix amb la inauguració de la nova etapa gastronòmica del restaurant Aradi, que es produirà a l'abril, i la rehabilitació de l'hotel Costa Brava.

La trajectòria

Format a Esade, el nou director general d'Aromar Hotels & Restaurants havia ocupat anteriorment diverses responsabilitats en hotels de quatre i cinc estrelles del grup Paradores Hoteles & Restaurantes; entre elles, les de director del Parador d'Aiguablava de Begur, del Parador de Vic, el de la Vall d'Aran i el de la Seu d'Urgell.

També ha estat consultor per a empreses hoteleres públiques i privades i va dirigir el Pla d'Excel·lència Turística atorgat a la població de la Seu d'Urgell.