La Sareb posa a la venda 56 habitatges d'obra nova a la província de Girona

El conegut com a «banc dolent» dona el tret de sortida a la campanya «Cases d'estrena», que vendrà 168 habitatges al conjunt de Catalunya · L'objectiu de l'empresa és vendre els immobles per contribuir al sanejament bancari espanyol

23.05.2017 | 07:10
El bloc de pisos situat davant el parc del Migdia a Girona

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), també coneguda com el «banc dolent», va llençar la setmana passada la campanya «Cases d'estrena», que posa a la venda un total de 3.716 immobles, entre els quals s'inclouen obres que s'han acabat de construir últimament dins el programa de la mateixa campanya.

A Catalunya hi ha un total de 168 actius residencials de diversos tipus, des de pisos a cases unifamiliars, repartits entre Girona, Barcelona i Tarragona. A les comarques gironines n'hi ha 56, que es troben a Girona, Das, Palafrugell, Vidreres, Olot, Celrà i Cassà.

Precisament Cassà de la Selva és la localitat on més n'hi ha (25) i actualment també és el poble que té el pis més barat, ja que els preus dels habitatges van oscil·lant a la pàgina web de la Sareb.

La campanya té una vigència de tres mesos i de les finques repartides entre setze comunitats autònomes: Andalusia, Astúries, Balears, Canàries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Catalunya, Madrid, València, Extremadura, Galícia, La Rioja, Múrcia i Navarra.

De tot Espanya, la més cara es troba a Das (Cerdanya). Es tracta d'un xalet de 220 metres quadrats que està valorat en 394.417 euros.

Altamira Asset Management, Haya real Estate, Servihabitat i Solvia, són les quatre entitats encarregades de gestionar i comercialitzar les cases i els pisos que posseeix la Sareb.

L'objectiu de l'empresa gestora privada és desinvertir tots els actius financers i immobiliaris rebuts en un termini màxim de quinze anys per tornar el deute avalat per l'Estat i liquidar de manera ordenada els actius problemàtics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

El PIB de la Unió Europea manté un creixement del 0,6% entre abril i juny

El PIB de l'eurozona i de la Unió Europea (UE) va mantenir el seu creixement sense grans...

El port de Barcelona tanca el juliol amb nou rècord de mercaderies

L'equipament assoleix la xifra de 5,6 milions de tones mobilitzades, un 23% més que en el mateix...

La CE estudia ajuts del Govern alemany a Air Berlin i Ryanair se´n queixa

La Comissió Europea (CE) va dir ahir que estudia les ajudes d'Estat rebudes per la...

Enllaços recomanats: Premis cinema