Compta la CUP amb un pressupost de 400.000 euros per a aquesta campanya electoral, el més baix de les formacions que aspiren a entrar al Parlament, i, no obstant això, no estan preocupats. Diuen tenir la seva gent, les seves idees i el seu enginy. Ahir ho van demostrar amb un vídeo electoral, amb aires a Breaking bad. Encara que podria semblar que passa al desert de Nou Mèxic, la filmació de la CUP i, que ràpidament va córrer per les xarxes, podria estar rodada al pla de Lleida i els seus protagonistes són els tres diputats que han tingut fins ara, David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet, i alguns dels candidats del pròxim dia 27, des d'Antonio Baños i Anna Gabriel a Josep Manel Busqueta i Gabriela Serra.

Circulen amb una atrotinada furgoneta per un camí ple de pedres que de sobte es para, perquè «alguna cosa s'ha trencat», en paraules de Fernàndez, l'home de les sandàlies.

A partir d'aquest moment, tots els protagonistes de la filmació comencen a deliberar sobre què pot haver causat la parada i tant intervenen Antonio Baños, amb un gat daurat i orelles vermelles de basar xinès a les mans, com Isabel Vallet, que confessa haver vist tots els capítols de la sèrie MacGyver i Gabriela Serra -enfundada en una granota blava de mecànic- aporta una roda, que ha trobat sota una caixa de samarretes zapatistes.

Mentre estan en plena conversa sobre el deute, apareix un Audi de gran cilindrada amb unes persones al seu interior que mig es riuen del grup, encara que s'ofereixen a ajudar-los. Els «cupaires» responen que no van al mateix lloc que ells i els retreuen que no hagin passat la ITV. «No us preocupeu, nosaltres som la ITV», responen, abans de sortir corrents i rient.