Una dona de 106 anys, de nom Angelina, va exercir ahir el seu dret a vot a Santa Coloma de Farners. Segons l'ajuntament de la capital de la Selva, fa pocs dies va ser el seu aniversari i ha votat «amb molta il·lusió». Podria ser la votant amb més edat de Catalunya especulen des del consistori.

Una àvia viral

Des que l'Ajuntament de Santa Coloma va compartir la fotografia de l'Angelina a les xarxes socials, el seu vot s'ha convertit en un petit fenomen viral que ja acumula prop de 3.000 likes al Facebook i un centenar de comparticions a Twitter.

Vot centenari també a Arbúcies

No és l'única dona centenària que avui ha votat a les comarques gironines. Segons informa Esteve Puig, ahir al migdia a Arbúcies ha votat Trinidad Rosell, que va complir cent anys coincidint amb les últimes eleccions municipals

«No he passat per alt cap convocatòria perquè sempre he acudit a la cita per lliurar la meva papereta. La democràcia és la democràcia», va declarar aquesta anciana, recolzada amb el seu bastó, molt lúcida i amb envejables condicions físiques malgrat la seva avançada edat.