El candidat de Ciutadans -C's- a la Moncloa, Albert Rivera, va destacar ahir que la seva candidatura a Catalunya representa un "antídot" per liquidar el "procés separatista" i posar fi al bipartidisme a Espanya. Rivera va protagonitzar ahir la seva primera aparició a Catalunya des que es va iniciar la campanya electoral, amb un míting un Palau de Congressos de Tarragona davant d'unes 500 persones, segons els organitzadors.

En la seva intervenció, en un escenari dominat pel color taronja de la pantalla gegant on es llegia el lema del partit en aquesta campanya, "Vota amb il·lusió", Rivera va acusar PP i PSOE de ser ineficaços a l'hora de fer front a l'independentisme.

Segons Rivera, no és suficient amb garantir el compliment de la llei, sinó que per evitar que s'ampliï la majoria social a favor del sobiranisme són necessàries reformes perquè "Espanya torni a funcionar".

Segons la seva opinió, cada suport que rebi C's a les urnes a Catalunya representa "dos vots en un": d'una banda, per deixar clar que "s'ha acabat el procés separatista" i, de l'altra, per dir a PP i PSOE que "ja n'hi ha prou de tapar-se la corrupció i repartir-se el pastís". El candidat de Ciutadans es va mostrar especialment crític amb Convergència, a la qual va definir com a "banda organitzada amb forma de partit", va recordar els casos de corrupció que l'esquitxen . A la nit, en un altre acte, el candidat de Ciutadans va manifestar que estava disposat a punxar la bombolla de la política i d'alguns càrrecs i assessors.