El líder del PP, Mariano Rajoy, va demanar ahir a tots els votants moderats que concentrin el seu vot en el Partit Popular, perquè si es divideix aquest vot en tres formacions, va advertir, Podem obtindrà millors resultats. "El vot dels moderats, dels constitucionalistes, els que donen suport al lliure mercat, els que aposten per la UE, ha de concentrar-se perquè com més es concentri més escons, diputats i senadors tindrem, i si dividim el vot els tindrà Podem", va assenyalar el líder del PP en un míting a Tenerife.

Rajoy va apel·lar així als potencials votants no ja només de C's sinó també del PSOE, per reclamar per al seu partit el suport de tots els moderats. Segons va destacar Rajoy, "no és el mateix que hi hagi un partit amb el 45% dels vots que tres amb el 15%". "Amb un 45% es tenen molts més escons i se li treuen els escons als radicals", va indicar.

Per això, el líder del PP va instar militants i simpatitzants a transmetre aquest missatge en el que queda de campanya. "Us demano ajuda i que digueu a tots aquells que pugueu que és molt important concentrar el vot moderat, que ha d'estar al costat. Perquè quan es divideix se n'acaben aprofitant els dolents", va advertir.