El PSC s'ha presentat avui a Figueres com l'alternativa al "to agre en el qual s'ha instal·lat la campanya" després de la publicació d'unes converses entre el ministre de l'Interior, Jorge Fernandez Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

El candidat socialista per Girona, Marc Lamuà, que ha estat acompanyat pel primer secretari del partit, Miquel Iceta, ha afegit que a la seva formació no la trobaran "en discussions estèrils ni en actuacions polítiques per defensar els interessos d'uns pocs, ni en casos de corrupció".

"Anem a Madrid a treballar pels ciutadans", ha indicat Lamuà, després que Iceta hagués advertit a Barcelona al president del Govern, Mariano Rajoy, que es convertirà "en còmplice i responsable" del cas de les converses gravades si no cessa Fernández Díaz.

El candidat del PSC per Girona ha reiterat que el seu partit representarà els qui el recolzin "i els qui no, perquè, al final, les decisions que es prendran al Congrés afectaran totes les persones de la mateixa manera".