El secretari general i candidat del PSOE, va tancar la campanya fent una crida als ciutadans per omplir de vots les urnes i «vacunar del populisme i el nacionalisme» Espanya davant d'aquells que proposen a Catalunya un referèndum per provocar la ruptura, com al Regne Unit. Sánchez va participar amb la presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, en un acte celebrat a l'esplanada del Muelle de las Delícias de Sevilla, al costat del riu Guadalquivir.

El candidat socialista va demanar als espanyols prendre nota del que ha passat al Regne Unit, on va acusar «la dreta irresponsable i el populisme» de provocar «la fractura d'una societat com la britànica i posar en solfa el projecte europeu». «Hem de mirar cap endavant i vacunar-nos del populisme i del nacionalisme i avançar cap a una major integració de la UE», va defensar davant d'unes 3.000 persones.

Davant la incertesa del resultat dels comicis de demà, Sánchez va exhortar els socialistes a «no mirar ni a esquerra, ni a dreta», sinó a «sentir els colors del PSOE» i mostrar el seu orgull pel llegat de Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero.

Per part seva, el secretari d'Organització del PSOE, César Luena, va apel·lar al fet que «el vot del canvi» es concentri en les paperetes socialistes, que significa «un govern progressista i estable». Luena, també candidat per la Rioja al Congrés dels Diputats, va realitzar un balanç de la campanya electoral, en què va tornar a demanar el sí per les paperetes socialistes, que va mostrar als periodistes. «Per canviar Mariano Rajoy hi ha Pedro Sánchez» i «per canviar el PP, el PSOE», va explicar.