Un home es va treure la vida ahir a la localitat murciana de Caravaca de la Cruz després d'apunyalar la dona, amb la qual estava en tràmits de separació, el fill de deu anys i la sogra. El mort tenia les facultats mentals alterades, ja que estava diagnosticat d'esquizofrènia, segons que va informar l'Institut de la Dona de la Regió de Múrcia en un comunicat.

Els fets van ocórrer al voltant de les 15.40 hores, quan una trucada al Centre de Coordinació d'Emergències avisava que en un domicili situat al carrer Alfonso Zamora s'havia produït una agressió amb arma blanca. Agents de la Guàrdia Civil van anar fins a la casa, on van trobar mort l'agressor que es va autolesionar amb el mateix ganivet amb el qual va atacar els seus familiars.

Els tres ferits -dona, fill i sogra- van ser traslladats inicialment a l'hospital comarcal de Caravaca de la Creu, on va quedar ingressada la sogra del mort, amb pronòstic reservat, i el fill del matrimoni, que va passar a l'UCI amb pronòstic greu. Per la seva banda, la dona va ser evacuada a l'hospital Virgen de la Arrixaca per ser intervinguda, també amb pronòstic reservat.

Segons que va informar l'Ajuntament de Caravaca de la Cruz la dona ja va ser atesa pel personal del Centre d'Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere de l'esmentat municipi a principis de l'any passat, on va manifestar estar divorciada i ser víctima de maltractament psicològic, segons que va informar el Consistori de la localitat en un comunicat.

L'alcalde, Domingo Aranda, va assegurar que tant l'agressor, com la dona, el fill i la sogra, eren coneguts, ja que "la societat de l'esmentada localitat és limitada, petita i ens coneixem gairebé tots" i va mostrar el seu més profund dol i repulsa pels fets esdevinguts. A més l'alcalde també va reclamar "unitat per lluitar contra aquest tipus de delictes", i va desitjar la ràpida recuperació dels tres ferits.