La lluita del fundador de Wikileaks amb els Estats Units continua, després de la publicació dels populars cables. Julian Assange va assegurar que l'FBI va intentar subornar membres del lloc de filtracions per evitar la publicació dels documents. El creador del portal Wikileaks, responsable de la difusió d'un gran nombre de documents secrets corresponents al departament d'Estat dels Estats Units, va tornar a fer referència a un altre dels episodis que va protagonitzar el seu equip davant la proliferació a grans diaris del món dels documents secrets.

Assange, en una entrevista al diari britànic The Telegraph, va indicar que, durant l'època en què s'havia generat gran controvèrsia per la filtració dels cables del departament d'Estat dels Estats Units, "membres de l'FBI van intentar subornar personal de Wikileaks" per evitar aquesta filtració d'informació restringida.

A més, Assange va indicar que els cables i les filtracions continuaran apareguent durant aquest any. "Les irregularitats continuaran apareguent i estem disposats a filtrar tots els documents. Internet no et dóna la llibertat d'expressió, hem estat perseguits fins a uns extrems increïbles, exposats a nombrosos reptes i fins i tot hem estat testimonis de com l'FBI intentava subornar els nostres empleats per entrar a Wikileaks", va explicar.

A més, va indicar que després de la persecució viscuda amb les seves filtracions als grans diaris en el passat, és molt probable que en futures accions l'organització pugui blindar-se davant mandats judicials. "Hem publicat al voltant de cinc o sis grans filtracions en el passat que ens han donat molts problemes, per aquesta raó estem pensant en adoptar un altre tipus de mesures amb la finalitat de salvaguardar les nostres fonts", va afehir.

Segons Assange, molta gent "no s'ha pres bé les revelacions i ha intentat destruir tota una revolució", però espera que en el futur canviïn aquesta tendència i es trobin una societat "més receptiva i oberta".

Finalment, i després de ser qüestionat sobre els danys col·laterals que han pogut suposar les filtracions de la seva organització, va afirmar que "no hi ha cap evidència de morts com a conseqüència de les revelacions de Wikileaks, malgrat les advertències dels Estats Units que això ocorreria".