15-M

Els ´indignats´ finalitzen la protesta davant del Congrés

Els activistes del Moviment 15-M es concentren per exigir el sobreseïment dels càrrecs contra els detinguts

 09:09  

EFE / MADRID Els activistes del Moviment 15-M a Madrid han conclòs, passades les 2.00 hores d'aquesta matinada, la seguda davant del Congrés dels Diputats, on han exigit el sobreseïment de tots els càrrecs contra els detinguts a València, Barcelona, Madrid i Santiago de Compostela.

Diversos centenars de persones han estat durant més de tres hores al carrer Cedaceros, propera al Congrés, vigilats per la Policia Nacional i on han corejat consignes de suport als seus companys detinguts.

"No estem totes, falten les preses"-en referència a les persones detingudes ahir dijous a València-, ha estat un dels lemes més corejats, encara que els "indignats" també han recordat als detinguts a Madrid, Barcelona i Santiago de Compostel .

"Estem preparant accions per anar al Consell General del Poder Judicial per demanar el sobreseïment per als més de 30 detinguts a tot l´Estat", ha explicat una de les activistes del Moviment 15-M.

La concentració ha transcorregut sense incidents, tot i que a la mitjanit, un grup d´"indignats" ha interromput per uns minuts el trànsit al carrer Cedaceros.

Després d'aquest incident, els activistes han estat asseguts fins passades les 2.00 hores, quan una majoria d'ells han emprès camí a la Puerta del Sol

Al carrer Cedaceros roman un petit grup de persones, que han manifestat la seva intenció de passar la resta de la nit davant del Congrés dels Diputats.

Enllaços recomanats: Premis cinema