Els indignats del moviment 15-M acampats a la Puerta del Sol han començat a retirar els cartells i pancartes que els han acompanyat durant 26 dies al quilòmetre zero de la capital, en què han desaparegut ja algunes de les carpes que conformaven el campament que avui comencen a desmantellar.

Aquestes tasques de neteja són evidents en l'accés a l'estació de metro i rodalies de Sol ja que els acampats han retirat tota la cartelleria que envoltava a la marquesina de vidre en forma de balena i en què els concentrats deixaven patent el seu descontentament.

Els indignats han despenjat un gran cartell que els ha acompanyat durant aquests dies en què es deia "No botellón", encara que mantenen altres amb consignes que s'han repetit en els seus actes una i altra vegada, com "No ens representeu".

Aquest lema es pot veure en una gran pancarta que penja d'un edifici en obres de la Porta del Sol, en la qual els acampats estan desmuntant taules, cadires, matalassos i altres tipus de materials que estan traslladant durant palets.

Per megafonia, els indignats conviden els vianants a els donin un cop de mà en aquestes tasques de neteja, que són contemplades pels agents de la Policia Nacional que, com és habitual, romanen costat de l'accés d'entrada a l'edifici de la Presidència regional.

També hi ha dos furgons policials a la plaça de les Corts, al costat del Congrés dels Diputats, i tres almenys en els voltants, en la Carrera de San Jerónimo.