Ramón Jáuregui, titular de Presidència, escolta les peticions del 15M. Com a prova d'això, va fer un gest de complicitat indignat en una intervenció a Barcelona i va afirmar que l'economia no ha de funcionar només segons els designis de Wall Street. Des del seu punt de vista, els governs han de recuperar el seu protagonisme i engegar una nova cultura de la fiscalitat, basada a combatre els paradisos fiscals, perquè "s'estan produint quantitats immenses d'evasió". Tant ell com altres membres de la cúpula de l'Executiu i de l'oposició van plantejar la possibilitat de portar a la política algunes reivindicacions del moviment. "Ens equivocarem tots si entenem que això és una emprenyada d'uns joves que surten al carrer perquè no tenen una altra cosa a fer", va afirmar Javier Rojo, president del Senat.

La crisi és, a ulls de Jáuregui, una oportunitat perquè la política governi sobre l'economia i el mercat, de manera que els executius recuperin el seu protagonisme a l'àrea financera i deixin de funcionar només segons els dictàmens de Wall Street. És una cosa que també plantegen els fills del 15M, va explicar durant unes jornades dels socialistes europeus a Barcelona.

Per altra banda, Acampada València ha organitzat una "marxa popular indignada" a peu que va sortir ahir cap a Madrid i que té previst completar en 34 dies més de 500 quilòmetres per visitar 29 poblacions en les quals explicaran el moviment i celebraran assemblees per recollir les demandes de la població. Indignats de ciutats, pobles i barris propers a València es van reunir diumenge a la plaça de l'Ajuntament i van pactar les condicions en què es portaria a terme la marxa.