L'exdirector general de Treball de la Junta d'Andalusia Francisco Javier Guerrero va declarar ahir davant la jutgessa que l'expresident Manuel Chaves, la portaveu de la Junta, Mar Moreno, i l'exconseller Jose Antonio Viera "sabien com es treballava" amb les ajudes investigades. Advocats personats en la causa van informar que Guerrero va afirmar davant la jutge Mercedes Alaya que aquestes tres persones estan "intentant salvar la seva honorabilitat" acusant-lo a ell, fet que l'escandalitza.

Va lamentar que Viera vagi dient que ell és un "indesitjable", que Chaves afrimi que no el coneix i que Moreno el critiqui, tot afegint que això l'"escandalitza" perquè no entén "com diuen que en tres governs del PSOE no se sabia com es treballava en la Conselleria d'ocupació i en la Direcció General de Treball".

Fonts dels serveis jurídics de la Junta van afirmar en un comunicat que "en cap moment" Javier Guerrero va citar la consellera de la Presidència com a "coneixedora" del que feia la Direcció General de Treball. L'imputat va criticar que el govern andalús estigui pagant l'advocat a altres alts càrrecs imputats.