L'exdiputat del PP Jorge Trías Sagnier admet en un article que publica aquest dilluns 'El País' que es lliuraven sobres de fins a 10.000 euros a alguns dirigents del partit com a complement del sou, que variava en funció "dels càrrecs i la responsabilitat". Així mateix, manifesta que els tresorers portaven una "comptabilitat B de les donacions personificades i anònimes i de a qui i a quins menesters es destinaven aquests diners". A més, Trías Sagnier, que exerceix d'advocat actualment, demana explicacions a Mariano Rajoy i a José María Aznar, i també a Francisco Álvarez-Cascos, Ángel Acebes, Javier Arenas i María Dolores de Cospedal.

Trías Sagnier, que va ser diputat popular en la legislatura 1996-2000, manifesta que el finançament irregular ve de lluny i que "no s'ha volgut" resoldre, tot i que s'hauria pogut fer. Considera que ja no és tems de lamentacions, sinó d'explicacions, i les demana als que han tingut les màximes responsabilitat dins del PP, a més de a Luis Bárcenas.

L'exdiputat apunta que quan ell formava part d'una subcomissió del Congrés dels Diputats en la primera legislatura d'Aznar, es va intentar reformar el sistema de finançament dels partits per evitar les donacions anònimes, que porten "a tot tipus de corrupteles", afirma, però no va ser possible, amb una "oposició rotunda" de CiU.