Milers d'agricultors de tot França es van mobilitzar, principalment en una massiva concentració a París, contra el Govern per demanar solucions davant la crisi que pateix el sector. «Sense agricultura no hi ha menjar» o «El Govern ha crucificat l'agricultura» van ser alguns dels lemes que es van poder llegir en la concentració de milers d'agricultors (uns 4.700, segons la Prefectura de París) que es van desplaçar a la parisenca plaça de la Nació.

Uns 1.500 tractors i un centenar d'autobusos van arribar a la plaça procedents de regions com la Bretanya, Normandia, Alvèrnia o Lorena. Dos centenars de manifestants es van reunir davant de l'Assemblea Nacional, mentre una delegació de representants sindicals era rebuda pel president d'aquesta institució, Claude Bartolone.

Membres de la majoritària Federació Nacional de Sindicats d'Explotadors Agrícoles (FNSEA), juntament amb altres organitzacions com Joves Agricultors o Confederació Camperola, van intervenir durant tot el matí recordant que «l'agricultura és el que fa gran la nació francesa».

Els treballadors d'explotacions dels sectors lacti, boví, porcí i cereals van reivindicar una harmonització de les normes de producció per a tot Europa, un correcte i obligatori etiquetatge dels productes autòctons i la pujada dels preus.

Altres de les demandes van ser la reestructuració de deutes de les explotacions a mig i llarg termini, la disminució de càrregues i exigències als treballadors agrícoles i l'augment de sortides a l'exportació i diversificació. Davant d'aquestes demandes, el primer ministre francès, Manuel Valls, va anunciat que s'atorgaran 3.000 milions d'euros en tres anys als agricultors en concepte d'inversió.