La Policia Nacional ha desarticulat a Màlaga una banda de sicaris, establerta a Madrid i constituïda en una "oficina de cobraments", quan pretenia acabar amb la vida d'un empresari de Marbella i els seus dos escortes per encàrrec dels càrtels colombians a un preu de 30.000 euros per persona.

En l'operació han estat detingudes en un habitatge de la Cala de Mijas set persones, entre elles dos menors d'edat i el considerat cap de la banda, que s'havien desplaçat des de Madrid a la província de Màlaga per complir amb l'encàrrec dels càrtels colombians que havien contractat els seus serveis.

Els arrestats pretenien cometre el crim seguint el mètode que utilitzen normalment al seu país, Colòmbia, i que consisteix a utilitzar menors d'edat per aprofitar la seva inimputabilitat, i motocicletes que els garantirien una ràpida fugida.

La investigació va començar l'any 2014, quan es va tenir coneixement de la presència a Madrid d'una "oficina de cobrament", una organització de sicaris al servei dels càrtels colombians de la droga.