La policia va detenir a Madrid tres homes especialitzats en allunatges com a presumptes autors de 29 robatoris, entre ells dos a la coneguda Milla de Oro de la capital, després d'una persecució en la qual van ocasionar lesions a sis agents. Els arrestats utilitzaven cotxes robats de gran cilindrada, als quals «doblaven» les plaques de matrícula i no dubtaven a carregar amb ells contra els agents si eren sorpresos, com va passar quan van ser detinguts.

Els fets van passar a principis d'aquest mes, quan agents de la Brigada Provincial de Madrid que es trobaven realitzant tasques de prevenció pel barri madrileny d'Hortaleza van observar com un conegut delinqüent conduïa un automòbil de gran cilindrada. A aquest cotxe el seguia una furgoneta conduïda per una altra persona amb antecedents també per delictes contra el patrimoni.

Un d'ells es va baixar del vehicle i quan es va adonar de la presència policial va començar la fugida, mentre que l'altre va envestir amb un tot terreny el vehicle policial que li havia tallat el pas. Com a conseqüència d'aquests cops i de la forta resistència oferta pels lladres, van resultar ferits sis policies.