El 60.755, segon premi del sorteig extraordinari del Nen va repartir 33,75 milions d'euros entre els veïns del barri de Chamberí de Madrid, on se situa l'administració de loteria número 1 del carrer Santa Engracia, que ha venut aquest número íntegrament.

Dotat amb 750.000 euros per sèrie -75.000 euros al dècim-, el 60.755 s'ha despatxat en finestreta, encara que també va anar a parar a un bar i a una empresa, per la qual cosa va repartir la sort per un dels barris més castissos de la ciutat.

La gestora de l'administració, Raquel Lucas, es va mostrar ahir «molt contenta» després d'arribar a l'establiment des decasa seva, on va seguir en directe el sorteig.

Raquel va marxar de seguida a l'administració, on va començar a arribar gent i en tot moment va estar acompanyada per una cosina llunyana, Visitación Sánchez, que durant 47 anys va regentar l'administració abans de traspassar-li el negoci fa quatre anys. Aquest és sens dubte el premi més gran que ha repartit en qualsevol sorteig.

A l'administració es van apropar, entre altres, David Lorenzo, qui va declarar a Efe que dimarts va invertir 100 euros que li havien tocat a la Grossa de nadal en el número premiat i ara té un dècim premiat que comparteix amb el seu soci del Bar Clàxon, de la zona. Un altre premiat, Jorge Martínez, va ex`ñocar que també va comprar el dècim el dimarts. No tenia un número preferit, per la qual cosa va demanar a Raquel que li donés el de la seva elecció.