L'assassina d'Isabel Carrasco declara que «la vaig matar perquè era ella o la meva filla»

20.01.2016 | 07:13

Montserrat González, l'assassina confessa de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, va afirmar que ella és l'única responsable de la seva mort i va explicar que ho va fer moguda per l'odi a causa que la dirigent del PP feia anys que feia la vida impossible a la seva filla i «ho seguiria fent». «Era Isabel o la meva filla, per això vaig decidir matar-la», va afegir.
La principal acusada per la mort de Carrasco va assegurar a l'Audiència de Lleó, durant la primera jornada del judici amb jurat popular per aquest crim, que no es penedeix d'haver-la assassinat i va admetre que estava «obsessionada» amb ella.
Va exculpar les altres dues acusades: la seva filla, Triana Martínez, de 36 anys, i l'agent de la Policia Local Raquel Gago, de 42, i va destacar que aquestes mai van conèixer els seus plans per acabar amb la vida de la política lleonesa, perquè no les va fer partícips d'ells.
Montserrat González, de 60 anys, només va voler respondre a les preguntes del seu advocat i va dir que va decidir acabar amb la vida de Carrasco quan va constatar que seguiria com a presidenta provincial del partit i de la Diputació, perquè el president del partit, Mariano Rajoy, no va accedir que la substituís Javier García Prieto, que liderava un corrent contrari.
I ho va fer perquè estava convençuda que la víctima seguiria fent «la vida impossible» a la seva filla. «Vaig decidir que la mataria», va destacar Montserrat González, que va plorar en algun moment de la seva declaració, com quan va reconèixer que la seva filla patia depressions i que se'n va anar a viure amb ella pràcticament tota la setmana perquè no volia que li passés com a una amiga de Gijón i altres coneguts, que es van treure la vida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema