La filla de l'assassina d'Isabel Carrasco diu que va intentar evitar el crim

Triana Martínez exculpa l'agent de la policia local al cotxe de la qual va amagar l'arma que va ser utilitzada

21.01.2016 | 07:20

Triana Martínez, una de les acusades per l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó Isabel Carrasco, va assegurar que va intentar dissuadir la seva mare, Montserrat González, quan li va anunciar que havia ordit un pla per acabar amb la vida de dirigent política del PP. La declaració de Triana Martínez, de 36 anys, va ?obrir la segona jornada del judici que se segueix a l'Audiència de Lleó contra les tres acusades per aquest crim, ocorregut el 12 de maig de 2014, i posteriorment va fer el mateix la policia local Raquel Gago, de 42, l'única de les tres acusades que està en llibertat provisional.
La jove va explicar que la seva mare li havia comentat que «no aguantava més», i va precisar que ella va intentar convèncer-la perquè no ho fes. «Sabia que ho feia per mi, però li vaig dir que no busqués problemes», va explicar davant del tribunal en referència a la persecució a la qual afirma haver estat sotmesa per part d'Isabel Carrasco.
Triana Martínez va exculpar la policia local Raquel Gago de qualsevol implicació en la mort de la política lleonesa, i va assegurar lamentar haver-la ficat en un problema en haver deixat l'arma a seu cotxe.
Durant la seva declaració, va assegurar que Isabel Carrasco no li va donar la plaça a la qual aspirava a la Diputació, que havia convocat per a ella, perquè no va voler anar al llit amb ella.
Per la seva banda, l'agent de la Policia Local de Lleó acusada va deixar clar que ella no havia convingut amb la seva amiga Triana que la pistola que va usar l'autora material del crim fos amagada al maleter del seu cotxe. Gago va assegurar que «no tinc vida» des que es van produir els fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema