El Tribunal Suprem va confirmar la condemna a dos empleats d'un banc de Palència a un any de presó per apropiar-se de la part del premi que pertany a la netejadora de l'entitat bancària amb la qual jugaven els divendres el cuponazo de l'ONCE que va resultar premiat quan ella estava de vacances. Els dos condemnats hauran de pagar una indemnització de 33.333 euros, la tercera part dels cent mil del premi, ja que és la part que li corresponia a la dona com a copropietària del bitllet, segons la sentència de l'alt tribunal.

Segons els fets provats, els dos empleats del banc (un home i una dona), al costat de la netejadora, compraven entre els tres un cupó per al sorteig del cuponazo que se celebra els divendres. Dels tres euros que costava el cupó cadascun en pagava un i si algun estava de vacances els altres posaven l'import i després l'absent pagava la seva part, i de forma verbal van acordar que si algun dia tocava el bitllet es repartirien el premi en proporció a la seva participació.

Una setmana després que la netejadora comencés les seves vacances, el dia 7 de setembre de 2012, el cupó que els dos bancaris havien comprat en la seva absència va resultar premiat amb cent mil euros, quantitat que van cobrar íntegrament els dos condemnats, ocultant el premi a la netejadora.