Les xarxes socials es van bolcar a expressar la seva solidaritat amb els belgues després dels atemptats de Brussel·les, amb la bandera de Bèlgica com a principal expressió de dolor, al costat de les llàgrimes de Tintín.

Els hastaghs #Brussels, #PrayForBelgium i #JeSuisBruxelles es van multiplicar a Twitter, on la imatge més repetida va ser la bandera francesa consolant la belga envoltant-la amb el seu braç i amb les dates dels atemptats a les dues capitals -13 de novembre i 22 de març-, obra del caricaturista francès Plantu.

de la cèntrica plaça de la Borsa de Brussel·les.

A dos passos de l'emblemàtica Grand Plau de Brussel·les, centenars d'habitants de la capital belga es van reunir de forma espontània per plasmar la seva indignació pels atemptats amb guixos de colors que demanaven pau, solidaritat i esperança.

La majoria dels textos de dol pels atemptats a Twitter anaven acompanyats de la bandera tricolor belga. Les altres dues imatges més famoses que circulaven per les xarxes corresponen als personatges belgues més coneguts a tot el món.

D'una banda Tintín, el reporter creat per Hergé, que plora acompanyat del seu inseparable gos Milú. I per un altre el Maneken Pis, aquesta petita estàtua que s'ha convertit en un lloc de pelegrinatge per a tot turista que passa per Brussel·les i que en aquesta ocasió micciona sobre un kalàixnikov.