Una nena taiwanesa va ser decapitada al mig del carrer i davant de la seva mare per un home que hauria actuat sense motiu aparent a Taiwan. La petita víctima, Liu, caminava amb la seva mare cap a una estació de metro de Taipei per anar a casa d'uns familiars quan de sobte va ser atacada.

El crim va provocar immediatament una gran expectació a Taiwan, on centenars de persones es van acostar fins al lloc on va morir la petita per dipositar flors en un altar improvisat.

El sospitós, un home anomenat Wang, de 33 anys, va decapitar la nena amb un ganivet de cuina. "La mare de la víctima va córrer cap a Wang en veure el que pretenia fer per intentar salvar la vida de la seva filla, però ell va ser més fort i la va empènyer bruscament, apartant-la del seu costat", va explicar la policia.

Wang va ser arrestat al lloc del crim i està sota custòdia policial des de llavors. Segons el diari Apple Daily, l'agressor, amb antecedents per delictes relacionats amb drogues, vivia amb els seus pares i havia estat hospitalitzat en altres ocasions per trastorns mentals. el president taiwanès, Ma Ying-jeou, va sol·licitar que s'iniciïi una investigació exhaustiva dels fets i la policia ha rebut l'ordre de reforçar la vigilància a totes les ciutats del país.