La Fiscalia Anticorrupció preveu la possibilitat de sol·licitar al jutge que investiga possibles irregularitats en la gestió de la Fórmula 1 a València que s'investigui l'expresident de la Generalitat Alberto Fabra i el seu exvicepresident i portaveu del Consell José Císcar. Segons fonts judicials, Anticorrupció intenta determinar de qui va ser la responsabilitat de la compra el 2011 de Valmor, societat participada per Francisco Roig, Jorge Martínez Aspar i Bancaja, i organitzadora inicialment de la competició automobilística, per menys d'un euro i assumint un deute d'uns 40 milions.

Fabra és actualment senador territorial del PP per la Comunitat Valenciana i Císcar, president d'aquest partit a la província d'Alacant. La possibilitat que la Fiscalia demani finalment la imputació de tots dos responsables populars ve motivada per l'avanç de les investigacions i les paraules de testimonis en la investigació oberta per presumptes irregularitats comeses per l'expresident Francisco Camps, l'exconsellera de Turisme, Cultura i Esport Dolores Johnson i Aspar en l'organització dels cinc grans premis de Fórmula 1 que es van celebrar a València.

Igual que altres exalts càrrecs de la Societat de Projectes Temàtics i de la Conselleria d'Hisenda, un dels testimonis citats a declarar ahir, l'exsecretari autonòmic d'Hisenda i exdirector general de Pressupostos José Miguel Escrig, va afirmar que tot el Consell presidit per Fabra des de juliol de 2011 coneixia la situació patrimonial de Valmor abans que es produís la compra. Aquesta declaració, segons fonts judicials, contradiu els testimonis de consellers del Govern de Fabra com Císcar i Paula Sánchez de León, que van assegurar desconèixer el deute que arrossegava Valmor.