L'Audiència de Palma jutjarà a partir de la setmana que ve 12 acusats de blanqueig de capitals i organització criminal per introduir presumptament a Espanya 14 milions d'euros de la màfia russa Taganskaya, i de delicte contra els treballadors, falsedat documental i revelació de secrets. La Fiscalia Anticorrupció acusa el principal imputat, Alexander Romavov, a qui vincula amb l'organització criminal russa, d'articular els mecanismes per introduir a Espanya fons per valor de 12,3 milions d'euros i 2,6 milions de dòlars, amb una aparença d'origen lícit.

Indica que per a això hauria rebut presumptament la col·laboració de la seva família, relacionada societàriament amb les empreses controlades per Taganskaya, i d'altres professionals com advocats i gestors, que figuren entre els acusats.

L'acusació pública els imputa els delictes de blanqueig de capitals, organització criminal, delicte contra els drets dels treballadors, falsedat documental i revelació de secrets, pels quals sol·licita una condemna de 17 anys de presó i multa de 40,1 milions per al principal acusat i en total condemnes que sumen 76 anys de presó.